Plátkovací nůž Sakai Aoki Hamono Sujihiki 240mm Sakai Takayuki Molybden Steel - stříbrný-černý

Specifikace

Hodnocení:zatím nehodnoceno (přidat hodnocení)
  • Dostupnost: do 1-3 dnů od objednání
2253 Kč
1861,98 Kč bez DPH 21%

Dárek zdarma

Ke každému nákupu si budete moci vybrat malý dárek zdarma. Nad 500 Kč Kč a 2 000 Kč si budete moci vybrat i z dražších dárků. Více...

Poštovné zdarma

Při nákupu nad 2 000 Kč nabízíme doručení zdarma na adresu i výdejní místa. Více...

Určení: Nezáleží na pohlaví

Japonský kuchařský plátkovací nůž Slice/Sujihiki s čepelí z nerezové molybdenové oceli a klasickou západní rukojetí z pryskyřice se třemi nýty. Délka čepele 240 mm.

Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně.

Série japonských nožů Sakai Takayuki Molybden Steel kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený v poměru stran 50/50 a dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti! Čepel je velmi lehká a dobře vyvážená - je vyrobena z nerezové molybdenové oceli. Má dobrou ostrost a trvanlivost s odolností proti korozi za rozumnou cenu! Jsou to skvělé nože vhodnější pro náročnější kuchyňské práce, například v rušné profesionální kuchyni. Rukojeť je vyrobena ze speciální pryskyřice POM, která zachovává pocit konvenční dřevěné rukojeti pro pohodlné a pevné uchopení nože. POM rukojeť je stabilní do teploty 150 stupňů celsia.

Parametry

Délka
36,5 cm
Délka - čepel
24 cm
Hmotnost
175 g
Materiál
ocel
Materiál čepele: ocel 8cr13
Materiálové složení: ocel
Materiál rukojeti
pryskyřice
Země výroby
Japonsko Japonsko

Nová recenze

*
*
*
*


    Nový dotaz

    *
    *
    *


      Menu

      Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

      Další informace