Nůž kuchyňský Sakai Aoki Hamono Kengata Gyuto Kurokage 190 mm - černý-hnědý

Specifikace

Hodnocení:zatím nehodnoceno (přidat hodnocení)
  • Dostupnost: do 1-2 dnů od objednání
5416 Kč
4476,03 Kč bez DPH 21%

Dárek zdarma

Ke každému nákupu si budete moci vybrat malý dárek zdarma. Nad 500 Kč a 2 000 Kč si budete moci vybrat i z dražších dárků. Více...

Poštovné zdarma

Při nákupu nad 2 000 Kč nabízíme doručení zdarma na adresu i výdejní místa. Více...

Určení: Nezáleží na pohlaví

Sakai Takayuki japonský kuchařský nůž s nepřilnavým povrchem Kurokage a oceli VG10, HRC 60-61, osmihranná rukojeť wengewood a bolster z buvolího rohu, délka čepele 190 mm.

Nerezová ocel s kladívkovým vzorem Tsuchime s jádrem z oceli VG10. Nože Sakai Takayuki s nepřilnavým povrchem "KUROKAGE" jsou potaženy fluorovou pryskyřicí. Tato vynikající technologie zabraňuje přilnutí krájených surovin na čepel a zároveň je dosaženo extrémní hladkosti povrchu nože. KUROKAGE je překvapivě vývojově pokročilejší technologie, než provedení třeba na známých nožích MAC Non-Stick Coating. Je to proto, protože kladívkovaná, konkávně vypouklá textura na čepeli podporuje nepřilnavou funkci a protože jádro čepele je z prvotřídní nerezové oceli VG10 s tvrdostí 60-61 HRC, která zajišťuje vynikající udržení ostří lépe, než běžná chrommolybdenová nerezová ocel nožů MAC. Bolster je vyroben z rohu vodního bůvola.

Japonský nůž Kengata GYUTO/Chef 190 mm se vyznačuje tím, že hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny - nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Kengata Gyuto z oceli damasteel s jádrem z VG10 má dokonale vyváženou čepel s povrchovou úpravou Tsuchime (kladívkový povrch). Povrch dává noži nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.

Tento nůž je ruční práce - barvy, délky a profily ostří se mohou mírně lišit.

Parametry

Materiál čepele
damašková ocel
Délka (cm)
34,5
Délka - čepel (cm)
19
Tvrdost ostří (HRC)
60-62
Hmotnost (g)
150
Pouzdro součástí
ano
Materiálové složení
ocel
Materiál
ocel
Země výroby
Japonsko Japonsko

Nová recenze

*
*
*
*


    Nová recenze

    *
    *
    *


      Menu