Česká republikaSlovensko

Nůž kuchyňský Sakai Aoki Hamono Gyuto Kurokage 240 mm - černý-hnědý

Nůž kuchyňský Sakai Aoki Hamono Gyuto Kurokage 240 mm - černý-hnědý
  • Značka: Sakai Aoki Hamono
  • Kód zboží: 07496
  • Dostupnost: 2 - 6 dnů od vytvoření objednávky
  • Cena:
    6 111 Kč
    (5050,41 Kč bez DPH 21%)
    Při platbě předem budete mít poštovné zdarma, při platbě na dobírku jen za 35 Kč.K tomuto zboží získáte dárek dle výběru zdarma.

Poštovné zdarma! Doručení na výdejní místa Balíkovny, PPL a DPD zdarma při nákupu nad 500 Kč!

Dárek zdarma! K tomuto zboží si budete moci v nákupním košíku vybrat dárek zdarma (seznam možných dárků - reflexní páska, rouška, balení náplastí...).

Sakai Takayuki japonský kuchařský nůž s nepřilnavým povrchem Kurokage a oceli VG10, HRC 60-61, osmihranná rukojeť wengewood a bolster z buvolího rohu, délka čepele 240 mm.

Nerezová ocel s kladívkovým vzorem Tsuchime s jádrem z oceli VG10. Nože Sakai Takayuki s nepřilnavým povrchem "KUROKAGE" jsou potaženy fluorovou pryskyřicí. Tato vynikající technologie zabraňuje přilnutí krájených surovin na čepel a zároveň je dosaženo extrémní hladkosti povrchu nože. KUROKAGE je překvapivě vývojově pokročilejší technologie, než provedení třeba na známých nožích MAC Non-Stick Coating. Je to proto, protože kladívkovaná, konkávně vypouklá textura na čepeli podporuje nepřilnavou funkci a protože jádro čepele je z prvotřídní nerezové oceli VG10 s tvrdostí 60-61 HRC, která zajišťuje vynikající udržení ostří lépe, než běžná chrommolybdenová nerezová ocel nožů MAC. Bolster je vyroben z rohu vodního bůvola.

Japonský nůž GYUTO / Chef 240 mm se vyznačuje tím, že hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny - nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Kengata Gyuto z oceli damasteel s jádrem z VG10 má dokonale vyváženou čepel s povrchovou úpravou Tsuchime (kladívkový povrch). Povrch dává noži nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.

Tento nůž je ruční práce - barvy, délky a profily ostří se mohou mírně lišit.

Parametry
Materiál čepeledamašková ocel
Délka - čepel (cm)24
Délka (cm)38
Tvrdost ostří (HRC)60 - 62
Hmotnost (g)180
Pouzdro součástí✓ Ano
Materiálové složeníocel
Materiálocel
Země výroby

Níže naleznete seznam všech dokumentů, které vám mohou pomoci při rozhodování o koupi.

Nový dotaz