Nůž kuchyňský Masahiro MV-H Chef Dimple 180 mm - stříbrný-černý

Specifikace

Hodnocení:zatím nehodnoceno (přidat hodnocení)
  • Dostupnost: do 1-2 dnů od objednání
4067 Kč
3361,16 Kč bez DPH 21%

Dárek zdarma

Ke každému nákupu si budete moci vybrat malý dárek zdarma. Nad 750 Kč a 2 000 Kč si budete moci vybrat i z dražších dárků. Více...

Poštovné zdarma

Při nákupu nad 2 000 Kč nabízíme doručení zdarma na adresu i výdejní místa. Více...

Určení: Nezáleží na pohlaví

Japonský univerzální kuchařský nůž Masahiro MV-H Chef. Drážky na čepeli zabraňují přilepení potravin při krájení. 180 mm dlouhá čepel je vyrobena z vysoce uhlíkové nerezové oceli MBS-26 s tvrdostí 58-59 HRC. Ergonomická rukojeť z hygienického antibakteriálního materiálu. S asymetrickým ostřením 80/20 je dosaženo až o 35 % tenčího ostří.

Masahiro MV-H Šéfkuchař Dimple je jedním z nejčastěji volených nožů do kuchyně, a to jak profesionálními, tak amatérskými kuchaři. Charakteristický tvar nože, který pochází z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským pracím a název kuchařský nůž podtrhuje skutečnost, že je nepostradatelným nástrojem každého kuchaře. Nůž je velmi lehký a rukojeť dobře padne do malé i velké ruky. Díky dokonalému vyvážení čepele a rukojeti umožňuje rytmický, velmi účinný kývavý pohyb po povrchu při krájení nebo sekání různých produktů.

Verze Dimple drážky na obou stranách čepele, které zabraňují přilepení krájených potravin na nůž.

Série MV-H byla navržena a vyrobena pro evropské a americké spotřebitele, kteří používají nože trochu jiným způsobem než v Japonsku. Kromě řezání se nože na západě používají také ke krájení. S ohledem na použití této techniky byly čepele nožů řady MV-H jsou o něco silnější a odolnější pro těžší práci.

Nože této řady jsou vyrobeny z vysoce uhlíkové nerezové oceli MBS-26, která je derivátem molybdenu a vanadu, který byl podroben třístupňovému procesu kalení, dokud nedosáhne tvrdosti 58-59 HRC. Každou čepel dovedli k dokonalosti řemeslníci s více než 30letou praxí, kteří nože povýšili na dokonalejší Masahiro na nebývale ostrou úroveň.

Hygienická rukojeť s antibakteriálními vlastnostmi je vyrobena z materiálu, který se nazývá polyacetal (POM), který se vyznačuje mimořádnou trvanlivostí. Rukojeť je zajištěna třemi dokonale zasazenými nýty a mezi ní a čepelí je další kovová výztuha.

Nože této řady jsou broušeny oboustranně, ale na rozdíl od většiny západních výrobců, Masahiro je asymetricky zostřuje 80/20. To znamená, že ostří je v ose nože posunuto na jednu stranu. Výhody asymetrického ostření jsou až do výše 35 % tenčí ostří v porovnání se symetrickým ostřím, a tedy výrazně ostřejší.

Parametry

Materiál čepele
ocel MBS-26
Délka - čepel (cm)
18,3
Délka (cm)
30,6
Tvrdost ostří (HRC)
58-59
Materiál rukojeti
polyacetal
Hmotnost (g)
130
Materiálové složení
ocel
Materiál
ocel
Země výroby
Japonsko Japonsko

Nová recenze

*
*
*
*


    Nová recenze

    *
    *
    *


      Menu

      Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

      Další informace