Nůž kuchyňský Hokiyama Santoku 185 mm Tosa-Ichi Dark - stříbrný-hnědý

Specifikace

Hodnocení:zatím nehodnoceno (přidat hodnocení)
  • Dostupnost: do 1-3 dnů od objednání
4508 Kč
3725,62 Kč bez DPH 21%

Dárek zdarma

Ke každému nákupu si budete moci vybrat malý dárek zdarma. Nad 500 Kč Kč a 2 000 Kč si budete moci vybrat i z dražších dárků. Více...

Poštovné zdarma

Při nákupu nad 2 000 Kč nabízíme doručení zdarma na adresu i výdejní místa. Více...

Určení: Nezáleží na pohlaví

Japonský kuchařský nůž Chef/Gyuto ze série Hokiyama Tosa-Ichi Dark Octagonal s ultra ostrým jádrem z japonské oceli Aogami Super a oktagonovou rukojetí ze santalového dřeva. Všestranný nůž pro krájení a čištění masa, ovoce a zeleniny. Je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Délka ostří 180 mm.

Robustní těžký nůž Gyuto/Chef ze série Hokiyama Dark Octagonal z damaškové oceli s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití jako je krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů.

Tosa-Ichi Dark Octagonal nůž Gyuto má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli Aogami Super (Hitachi Metals Ltd.) je jednou z nejlepších japonských uhlíkových ocelí. Kromě toho, že obsahuje více uhlíku, chromu a wolframu než modrá ocel č. 1, zahrnuje také molybden. Má velmi dobrou ostrost hran a vynikající retenci. Je schopna dosáhnout vysoké tvrdosti až 63 HRC, aniž by byla křehká. V důsledku toho mnozí nadšenci nožů hodnotí Aogami Super jako jednu z nejlepších vysoce uhlíkových ocelí na světě. Vnější povrch je z SUS-405 clad steel. Za každou cenu se vyhněte ohýbání, nárazům a pákovému pohybu.

Parametry

Délka
32,5 cm
Délka - čepel
18,5 cm
Hmotnost
119 g
Materiál
ocel, dřevo
Materiál čepele: ocel Aogami
Materiálové složení: ocel + dřevo
Materiál rukojeti
dřevo
Tvrdost ostří
63 HRC
Země výroby
Japonsko Japonsko

Nová recenze

*
*
*
*


    Nový dotaz

    *
    *
    *


      Menu

      Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

      Další informace